Megvásárolható márkák

Radaway - Találja meg álmai zuhanykabinját


A Radaway zuhanyzókba öntötte mindazt, amit 2016-ban az emberiség a zuhanyzásról tud. Akár felújít, akár építkezik, a Radaway 15 zuhanyzócsaláddal (és az összesen 650 modellel) szinte minden igényt, fűdőszobaméretet és büdzsét lefed. A zuhanykabinok, zuhanyajtók és zuhanytálcák nemcsak gyönyörűek, de a legújabb fejlesztéseket és a legmodernebb alapanyagokat is tartalmazzák, ezért az utolsó cseppig 21. századi fűrdőszobai élményt kap minden egyes zuhanyzáskor.

Elismerés minden téren

  • A Radaway 2013 óta Lengyelország legnépszerűbb zuhanykabin gyártójának számít
  • 2014-ben megkapta a lengyel Forbes magazintól a Gyémánt díjat (a legdinamikusabban növekvő vállalatoknak ítélt díj).

M-acryl - Kádak és masszázsrendszerek


A Méta Hungary Kft. már közel 20 éve foglalkozik a különleges kényelmet biztosító M-acryl fürdőkádak gyártásával. Ez idő alatt nem csak a minőségi alapanyagú kádakat hozták létre, hanem a tökéletes kikapcsolódás élményét is.

A különböző formájú és méretű kádak között garantáltan megtalálja a fürdőszobája számára ideális formát – legyen akármilyen kicsi vagy nagy az alapterülete.
A számos kiegészítővel még egyedibbé és kényelmesebbé teheti a kádját, ugyanis az előlappal, a fejpárnával, a kapaszkodóval, illetve a különböző csaptelepekkel kedvére formálhatja.

A különleges funkciók rendkívül relaxálóak. A masszázsopcióval átélhető az egész testet átformáló élmény, amelynek végén felfrissült izmokkal vághat neki a további teendőknek. A lélek megnyugvását a színterápia segíti, ahol fürdőzés közben kedve és hangulata szerint állíthatja be a harmonikus megvilágítást.

 

H2O - Minőség, kiváló áron!